Drzwi wejściowe z blokadą antywłamaniową? |
09-05-2016, 06:31 AM
|
|||
|
|||
Drzwi wejściowe z blokadą antywłamaniową?
Tak jak w temacie. Szukam dostawcy, który ma w ofercie wybór dobrych drzwi antywłamaniowych. Potrzebuję kupić kilka par dla moich klientów i szukam sprawdzonej firmy która zrobi mi dobrą cenę.
|
|||
09-05-2016, 08:31 AM
|
|||
|
|||
Znam firmę co handluje roletami w Bytomiu i wiem że oni też mają w swojej ofercie i drzwi i chyba okna. Ogólnie zajmują się stolarką a znajdziesz ich pod adresem oknabytom.pl. Bardzo fajny sklep także polecam
![]() |
|||
09-05-2016, 09:18 AM
|
|||
|
|||
Ta firma ma siedzibę jakieś 3 minuty od mojego domu. Jeden z lepszych dostawców drzwi na Śląsku więc można im śmiało zaufać bo mają duże grono zadowolonych klientów. Znam nawet kilka osób które u nich kupowały i wszystko jest ok
![]() |
|||
09-05-2016, 11:35 AM
|
|||
|
|||
Mają w ofercie rolety antywłamaniowe? Chciałam załatwić firmę która ma w ofercie również montaż bo nie wszyscy to oferują. Zależy mi na takim rozwiązaniu bo nie dość że mieszkam na parterze to jeszcze w takiej gorszej dzielnicy.
|
|||
09-05-2016, 02:17 PM
|
|||
|
|||
Mają w ofercie rolety. Musisz sobie zmierzyć jaką masz szerokość okien i drzwi albo zamówić kogoś kto przyjedzie ci zrobić pomiar. Ogólnie jest to ważna sprawa żeby roleta idealnie pasowała i zasłaniała okno.
|
|||
09-05-2016, 03:47 PM
|
|||
|
|||
Super, spora oferta także zrobię z tego jakiś taki niewielki katalog i dam klientom. Super że jest to tak blisko mnie bo nie będzie takiego problemu z transportem
![]() |
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości