Jakiej marki rolety polecacie? |
07-08-2016, 01:34 PM
|
|||
|
|||
Jakiej marki rolety polecacie?
Jak przejrzałem ofertę na rynku jeśli chodzi o rolety okienne, takie wewnętrzne, to dosłownie zgłupiałem. Nie dość, że jest masa marek to jeszcze różnica w cenach jest tak duża, że sam nie wiem co wybrać. Może jesteście w stanie polecić jakąś konkretną markę, w sensie co warto kupić?
|
|||
07-08-2016, 02:42 PM
|
|||
|
|||
ja zawsze kieruję się tym, że nie kupuję tego co jest najtańsze bo to się po prostu nigdy nie opłaca. Wybierz średnią półkę cenową i pewnie będziesz zadowolony.
|
|||
07-08-2016, 04:54 PM
|
|||
|
|||
jeśli podobają Ci się rolety plisowane to polecam zajrzeć tutaj plisso.pl/ bo sklep nie dość, że ma mnóstwo rolet to jeszcze wszystkie bardzo dobrej jakości. Na zwykłych roletach się nie znam, zawsze kupowałam właśnie takie plisowane i bardzo je sobie chwalę.
|
|||
07-08-2016, 05:31 PM
|
|||
|
|||
heh, szczerze to nie iedziałem nawet, że takie istnieją, ale dzięki za podpowiedź, zawsze to jakiś trop, muszę się temu przyjrzeć dokładniej.
|
|||
07-08-2016, 07:11 PM
|
|||
|
|||
Warto sobie kupić takie roletki i pomijam już tutaj kwestie estetyczne, ale one po prostu są dużo wygodniejsze w użyciu. Nie ma tej paskudnej kasety, okno można zasłaniać na różne sposoby, nic nie trzeba smarować, naprawdę fajna sprawa.
|
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości