Rolety w biurze |
03-18-2016, 06:36 PM
|
|||
|
|||
Rolety w biurze
Pracownicy od jakiegoś czasu zwracają mi uwagę na zbyt duże nasłonecznienie biur, w których pracują. Mają ku temu powód, bo okna znajdują się po południowej stronie budynku, a to daje bardzo dużo światła. Myślę o zamontowaniu rolet do biura, w wersji wewnętrznej, wtedy będzie chyba najtaniej. Co o tym sądzicie?
|
|||
03-18-2016, 06:53 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-29-2016 08:57 PM przez outlet.)
|
|||
|
|||
Rolety w biurze
Bardzo dobry pomysł. Też sądzę, że najlepsze są rolety wewnętrzne. Można się nimi łatwo posługiwać i są proste w montażu. Najlepsze według nie znajdziesz na stronie, gdzie masz mnóstwo wzorów do wyboru.
|
|||
03-18-2016, 08:23 PM
|
|||
|
|||
Rolety w biurze
Musisz pamiętać, że przy zamówieniu takich rolet warto wybrać opcje z przesłonami. Umożliwi to na przykład odpowiednie dawkowanie światła. W biurze ma to bardzo duże znaczenie, tym bardziej w dni pełne chmur na niebie, które co jakiś czas przesłaniają słońce. Ja właśnie takie rozwiązanie zastosowałem i się sprawdza.
|
|||
03-18-2016, 08:51 PM
|
|||
|
|||
Rolety w biurze
Najlepszym wyborem są żaluzje wewnętrzne Poznań podobnie, jak i inne miasta ma sporo nowoczesnych biur, do których one idealnie się nadają. Można jest stosować też w mieszkaniach i domach, bo doskonale dawkują porcje światła potrzebne do wykonywania określonych czynności.
|
|||
03-18-2016, 10:45 PM
|
|||
|
|||
Rolety w biurze
Najważniejsze, żeby dobrać odpowiedni rozmiar takiej żaluzji. W ten sposób można zarówno odpowiednio oświetlić pomieszczenia, jak i zaciemnić. Pamiętam, jak swego czasu kupiłam gotową żaluzję za wąską o kilka centymetrów. Praktycznie nadawała się do wyrzucenia, bo efektów nie było widać żadnych. Za długa może jeszcze być, ale jeśli jest zbyt wąska, to powoduje same problemy.
|
|||
03-19-2016, 12:03 AM
|
|||
|
|||
Rolety w biurze
Teraz najczęściej robi się żaluzje na wymiar, dlatego takich sytuacji jest bardzo mało.
|
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości