Sklepy ze zdrową żywnością |
07-25-2016, 11:28 AM
|
|||
|
|||
Sklepy ze zdrową żywnością
Co sądzicie o produktach ze sklepów ze zdrową żywnością. Czy one są faktycznie tak dobre. Od zawsze kupuje w marketach i przyznam szczerze, że jeszcze nic złego mi się nie stało. A tutaj wszędzie słychać, że są tam bardzo dobre produkty, lepsze niż w normalnych sklepach.
|
|||
07-25-2016, 02:00 PM
|
|||
|
|||
Kolego musisz się trochę zagłębić w tajniki przygotowania takich produktów do sprzedaży oraz poznać właściwości niektórych produktów. Niektórych nawet nie znasz i nie wiesz, że zostały zastąpione w przemysłowym obrocie przez syntetyczne składnikio. W takich sklepach jest sama natura i polecam ci zakupy w tych miejscach.
|
|||
07-25-2016, 02:26 PM
|
|||
|
|||
Męski głos a bardzo rozsądny
![]() |
|||
07-25-2016, 04:23 PM
|
|||
|
|||
Dlatego też proszę o Wasze opinie, jestem typem człowieka, który woli najpierw dowiedzieć się czegoś na dany temat, zanim przystąpi do właściwej dyskusji
![]() |
|||
07-25-2016, 06:53 PM
|
|||
|
|||
Mogę Ci powiedzieć, że sklepy internetowe oferujące zdrową żywność mają wiele zapytać odnośnie naturalnych produktów. Odpowiedź jest zawsze taka sama. Jest to produkt, który jest zdrowszy i zdecydowanie smaczniejszy.
|
|||
07-25-2016, 09:51 PM
|
|||
|
|||
Dobry asortyment pojawia się w najlepszych sklepach. Ja też mam swój ulubiony sklep ekologiczny Warszawa w tym ciągłym ruchu i zagonieniu dała mi jednak możliwość zadbania o siebie. Wam też to polecam.
|
|||
07-25-2016, 10:43 PM
|
|||
|
|||
Nie wiem czy wiecie, ale w takich sklepach można dostać ie tylko ywnosc, ale tez kosmetyki i to takie, które wpływają na organizm człowieka bardzo szybkoi i są bezpieczne. Nie podrażniają nie uczulają. Ja bardzo lubię kosmetyki z linii Lavera, które stosuje tez moja rodzina.
|
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości